Johannas klänning

johanna_i_klg

Jag gjorde en mörkblå klänning med sjal till min allra första och äldsta kompis Johanna, som jag känt sedan jag var två år och hon ett år.

Johannas klänning syntes inte så bra på de mörka instagrambilderna så jag lägger upp en som jag tog i arbetsrummet några dagar innan bröllopet. Jag tycker att den här klänningen passar Johanna väldigt bra och det är kul att plocka upp kjolmaterialet i sjalen.

Livet är i siden och kjolen och sjalen är gjord i en krinklad polyester. Jag brukar undvika polyester så långt det är möjligt men ibland är det faktiskt ett bra material. Skärpet sitter fast i midjesömmen och knyts bak och i kjolen sitter ett kort viscosefoder.

Det här inlägget postades i Klänningar och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


three + 6 =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>