En rosettklänning till

Det känns som att det var ett tag sedan jag sydde en klänning med rosett men jag längtar alltid efter det. Några toppar med rosett får det nog bli till hösten också. Den här modellen har jag använt förut men inte exakt på det här sättet. Jag vet i alla fall att jag trivs bra i stylen. Tyget har jag haft sedan länge och de vita partierna är sidentyg som blivit över efter en sidentopp till en kund för ett par år sedan. Det är så kul att få ut fina detaljer av så lite tyg.

klanning_m_rosett klng klg_axel klg_fall

Imorgon ska jag till en ny tygaffär med min kompis Mickis. Den ligger i Kungens kurva och ska tydligen vara fantastiskt. Jag får se om det blir några inköp och vad jag syr av det.

Det här inlägget postades i Klänningar och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


7 - four =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>