Sängskydd

En dag ringde jag hem till Sammy och sa att jag hade hittat det mest fantastiska tyget ever. Jag fortsatte att prata om tyget men hade ingen bild att visa upp. När vi väl kom till Tygverket båda två och jag kunde visa tyget så tyckte Sammy att jag sålt in det lite väl hårt. I och för sig fint men kanske inte så fint att hela lägenheten med fördel skulle kunna kläs i det. Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra av den här fantastiska kvalitén men fick idén av Sammy att göra ett sängskydd. Sagt och gjort. Baksidan blev magentafärgad bomull och kanterna ljusrosa som matchar fåglarna.

flam
Det här inlägget postades i Heminredning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


one + = 3

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>