Sidenklänning till bröllop

Jag älskar när jag kan göra något av material som jag har hemma. Det är som att laga mat med det som finns i skafferiet, utan att handla nytt. Det krävs lite mer kreativitet och så tvingas jag att gå utanför det jag brukar göra. Den här klänningen har två olika tyger fram. Sidentyg upptill och ett grövre polyestertyg med fin struktur nertill. Bak är det också sidentyg, fast i annan färg. Jag har använt min idé från förut och bandat halsringning och ärmar med glansigt band. Den här modellen kommer jag att göra en färgglad modell av också, det är så säkert.

På bilden är klänningen inte riktigt klar men färdig användes den på min mans systers bröllop.

klg_0 klg-bak
Det här inlägget postades i Klänningar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


- 8 = null

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>