Home party

Imorgon ska jag ha ett home party hos en kund och hennes kompisar så ikväll har jag packat resväskan med min kollektion av klassiker. Jag har också kollat upp tygnyanser för bomullsblusar för att veta vad som finns i butik precis nu. Jag hittade de här fina tryckta tygerna också och kunde inte motstå att fotografera dem som alternativ. Jag älskar framför allt djur på tyg och hundmönstret är riktigt härligt. På håll ser det ut som ett mönster.

tyg_3 tyg_2 tyg_1

En liten blusjacka i något av de här tygerna skulle vara fint till vintern.

Det här inlägget postades i Tyger. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ four = 9

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>