Magenta och svart kamouflagetyg

Jag hittade det här fantastiska tyget nere på Ohlssons tyger idag. Jag köpte allt så det räcker till några jackor och jag ska börja med en till mig själv i samma modell som den gröna kamouflagejackan jag sydde till Sammy och mig, som en gemensam jacka, i början på sommaren. Sammy tycker jättemycket om den där jackan vilket är kul såklart men det gör att jag måste förse mig själv med en egen. De här färgerna passar mig också mycket bättre än klassiska kamouflagefärger.

kamouflagetyg_magenta
Det här inlägget postades i Tyger och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 2 = six

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>