Överkast

Jag har sytt en del heminredning på sista tiden även om det inte har kommit upp här på bloggen. Under flera år känner jag att jag har legat efter med just textil till hemmet men nu är jag igång på riktigt. Jag och min kompis Hanna brukar skicka bilder till varandra på det vi håller på med. Hanna virkar mycket och nästa gång vi ses ska hon visa mig hur man virkar korgar av tjockt trikåtygsgarn. Sen ska jag göra korgar till badrummet. Men det blir sen. Först ut nu är vårt nya överkast med, kudde med kaniner och gul kudde i ett inredningstyg som jag inte kunde motstå.

overkast gul_kudde
Det här inlägget postades i Heminredning och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


seven - 7 =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>