Finally !

Nu är lapptäcket och kuddarna klara.

Jag har sytt en hel del till hemmet på sista tiden. Och när jag säger en hel del så är det egentligen inte så väldigt mycket men betydligt mer än vad jag brukar göra. Jag älskar verkligen inredningstyger och att göra olika saker till hemmet är såklart en perfekt sätt att få använda alla kraftiga och härliga kvalitéer som annars bara blir väskor eller kappor.
lapptacke_kudde Det här lapptäcket är gjort av tygerna som blev kvar när jag sydde trikåkjolar till mig inför sommaren. Det blev väldigt fint och jag är så nöjd med de matchande kuddarna till.

Det här inlägget postades i Heminredning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


five - 3 =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>