Bröllopsspets

I slutet av maj är det bröllop ute på Munsö och jag och mamma har varit och kollat på tyger till våra kläder på Sidencarlson. Mamma får en gul dräkt med en öppen chiffongcardigan eller blus över. Mönstren är samma som när jag och Sammy gifte oss men det blir helt andra tyger och nu också en kjol till istället för byxor, då klädkoden är mörk kostym. Jag ska gå på min favoritfärg, mörkblått, och ha en spetstopp och en blå kjol. Över det en enkel kappa i festligt tyg men jag har inte hittat det ännu. Jag måste gå en sväng förbi Tygverket där jag säkert kommer att hitta ett bra tyg.

bla_spets
Det här inlägget postades i Tyger och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 + = six

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>