Sommartyger

Idag var jag och Sammy, min man, ute i vårsolen. Vi gick ner till Sickla köpkvarter och tog lång vägen från hus till hus för att njuta av vädret och så fikade vi ute i solen. Näst sista stoppet var på Ohlssons tyger där jag köpte två fina tyger till sommarklänningar. Det vit och blåmönstrade blir en vardagsklänning och det mörkblå en klänning till ett bröllop. Jag älskar verkligen blått och har gärna färgen både på mitt eget och andras bröllop.

sommartyger
Det här inlägget postades i Tyger och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


five + 8 =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>