Event ikväll

Nu är jag hemma efter en jättetrevlig kväll på Coola tanten. Vi var tre designer på plats och det var Marie från märket From Audrey with love och Carina från Rino och så jag. Vi minglade med kunder och pratade med varandra om tyger och leverantörer och bytte tips om butiker. Som alltid är det kul att träffas och prata med andra som också har små märken. Jag fick några bilder på kunder som köpte klänningar av mig och med på en bild är ena ägaren Eva i sin blå smårutiga. Innan vi packade ihop och åkte hem åt vi pizza som var hämtad från Birkastans pizzeria tvärs över gatan och aldrig har väl det smakat så gott.

eva_och_nina provrummet

Vill du också besöka Eva och Sanna, på nätet eller i butik? Kolla här:

coola_visitkort
Det här inlägget postades i Butikshändelser och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


7 - six =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>