Semester alltså !

Vilket härligt tillstånd jag befinner mig i. Jag ligger på sängen och kollar igen alla saker som kommit upp på play under tiden vi varit borta. Så mycket att se så lite tid. Jag har dessutom återupptäckt Roxette på Spotify och kan återskapa tidigt nittiotal när jag låg och lyssnade på Joyride och läste Amforans gåta som visats på svt tidigare. Nu läser jag mellan serierna slutet på Helikopterpiloten, berättelsen om ett rån och lyssnar på just Roxettes låtar. Jag älskar listettor ! Det är bara att konstatera. Pratradio och listettor. Antingen P1 eller de största reklamradiostationerna. I princip alltså, det är inte så att jag har lyssnat på reklamradio sedan Dackefejden och jag måste säga att jag ibland saknar blandningen. På Spotify kan jag få precis allt men finner mig ofta handfallen och vet inte vad jag ska välja. -Vilka artister finns egentligen? Ja Anna, alla finns, precis alla !

”What´s the time? Seems it´s already morning. I see the sky it´s so beautiful and blue.”

Om en dryg månad är det business as usual, men det märker jag inte av nu. Jag håller dock någon form av kontakt med omvärlden genom mina tygbeställningar. Bland annat så har jag skickat efter ett svart jeanstyg i Oxford-stil från en fabrik i Italien. Förhoppningsvis kommer det i slutet av augusti.

svart_oxford
Det här inlägget postades i Tyger. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


eight * 9 =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>