Mysväder och jobbdag

Det här tyget har varit dagens uppgift. Jag har sytt en långklänning som ska provas av imorgon. Jag lägger upp en bild då. Och så har Catherine varit här och provat en klänningsmodell som hon beställt till nästa helg då hon ska på bröllop. Det blir en chockrosa sidenklänning med knytskärp. Jag har beställning på många sidenklänningar nu och det är så himla roligt. Påminner mig om att jag måste skaffa sidentyg inför hösten. Men nu är det söndagskväll och ledigt.

lila_tyg
Det här inlägget postades i Tyger. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


four - 4 =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>