Full fart idag !

Jag jobbar på Plezuro så här dagen före midsommar. Som nästan varje dag här har jag haft kundmöten inbokade. Jag började dessutom dagen med att träffa Rikke och prata om ett framtida fotoprojekt som hon ska göra åt mig. Hon passade på att prova min gröna långklänning och nu äntligen fick jag en bild på klänningen på en person. Vid lunch kom Mica förbi och provade av sin spetskappa och jag kom på den sista lösningen för hur kappan ska knäppas fram. Det kommer att bli så himla bra ! Och efter det kom Maria och hämtade sin blå långklänning. Hon hade med sig en kompis som också vill ha några klänningar inför en resa till Italien nästa lördag. Och, ytterligare ett och, mitt i det ringde Catherine som också behöver en klänning till bröllop nästa lördag. Det är så roligt att få så många beställningar så här långt in i juni och jag är så tacksam över det och glad att jag tagit det lite lugnt och skapat plats för spontanitet i kalendern. Visst finns det annat jag skulle kunna sy i veckan som kommer men det är ingen brådska med det och jag är ute i god tid så det kan vänta. Det blir faktiskt jobb redan i helgen inför avprovningar på måndag fast imorgon ska jag ha midsommar hos Mickis och Gurta. Min schyssta brorsa som bor här i närheten fick älga iväg och köpa tyg åt mig eftersom affären stänger 18 och vi 18:30. Nu har jag något att sy i också. Ibland är det bra att få ett handtag. Tack !

bild-11
Det här inlägget postades i Klänningar och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


1 * two =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>