Midsommar och höstnytt

Idag har jag börjat med hösten, handgripligen. Jag har skissat och funderat innan men idag började jag sy och ta fram nya plagg och modeller. Mycket kommer att tillverkas av mig framöver och sedan får jag se vad som skickas till fabrik. Jag har många intressanta och lite, för mig, ovanliga tyger till hösten och jag har en känsla av att det kommer att bli väldigt bra. Efter middagen har jag påbörjat en midsommarklänning till årets, numera traditionella, firande hos Mickis och Gurta. Det här blir dessutom prov på en modell jag gjort tidigare, fast i ett annat tyg med mer fall, så att jag får se hur det blir.

midsommarklg
Det här inlägget postades i Tyger. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 * four =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>