Kategoriarkiv: Butikshändelser

Coola tanten

Idag jobbar jag på Coola tanten medan Sanna och Eva är igång och fixar det sista i nya butiken på Söder som öppnar på lördag. Vi har öppet här kl 11-18.

ct_arbetsdag
Publicerat i Butikshändelser | Lämna en kommentar

Tjallamalla

Tjallamalla blir med kort varsel av med sin lokal på Folkungagatan i Stockholm och i väntan på en ny så har jag hämtat hem mina plagg.

tjallamalla tjalla-stanger

Stängerna är packade i väntan på nästa butik. I Malmö är de igång som vanligt.

Publicerat i Butikshändelser | Lämna en kommentar

Event ikväll

Nu är jag hemma efter en jättetrevlig kväll på Coola tanten. Vi var tre designer på plats och det var Marie från märket From Audrey with love och Carina från Rino och så jag. Vi minglade med kunder och pratade med varandra om tyger och leverantörer och bytte tips om butiker. Som alltid är det kul att träffas och prata med andra som också har små märken. Jag fick några bilder på kunder som köpte klänningar av mig och med på en bild är ena ägaren Eva i sin blå smårutiga. Innan vi packade ihop och åkte hem åt vi pizza som var hämtad från Birkastans pizzeria tvärs över gatan och aldrig har väl det smakat så gott.

eva_och_nina provrummet

Vill du också besöka Eva och Sanna, på nätet eller i butik? Kolla här:

coola_visitkort
Publicerat i Butikshändelser | Etiketter , , | Lämna en kommentar

Kundkväll Coola Tanten

coola_tanten_logo

Välkommen på kundkväll hos Coola Tanten. Jag kommer att vara på plats ihop med märkena From Audrey With Love och Rino kläder. Butiken bjuder på gott att dricka och litet tilltugg. Specialerbjudanden under kvällen. Kolla gärna in eventet på facebook.

Datum: 20 februari
Tid: 16-20.
Adress: Vikingagatan 9, S:t Eriksplan

Välkommen !

Coola Tanten är retrobutiken med de snygga klänningarna för vardag och fest men erbjuder även smycken, accessoarer, skor liksom porslin, brickor, underlägg. Barnsortiment och vi stödjer REFO-projektet.

Publicerat i Butikshändelser | Etiketter , | Lämna en kommentar

Leverans Coola tanten

Jag fick en storleksbeställning på en smårutig gul klänning i veckan och idag åkte jag förbi Coola tanten och levererade klänningen. Det här är Eva som är en av ägarna till butiken. Den andra ägaren är hennes dotter Sanna.

lev_coola_tanten
Publicerat i Butikshändelser | Etiketter , | Lämna en kommentar

Coola tanten

Nu när Plezuro har stängt så har jag en ny återförsäljare för Vasa/Birkastan. Det är Coola tanten på Vikingagatan 9 som nu fått sin första leverans. Jag sålde en klänning redan första dagen och det bådar gott.

smarutig_klg
Publicerat i Butikshändelser, Klänningar | Etiketter , , | Lämna en kommentar

Smårutig klänning till Coola Tanten

Den här klänningen ska till Coola Tanten på lördag. Det ska bli kul att se hur klänningarna tas emot hos den nya återförsäljaren.

smarutig_gul_klg_0
Publicerat i Butikshändelser, Klänningar | Etiketter , , , | Lämna en kommentar

Kläder till välgörenhet

De här plaggen och några till har jag donerat till välgörenhetsprojektet Style it Forward för Hungerprojektet på Berns nästa helg. Jag deltar med The Pop Up. Fokus siden, fuskpäls och ull.

fuskpar-gron_klg
Publicerat i Butikshändelser | Etiketter , , , , , | Lämna en kommentar

Hungerprojektet på Berns

styleitforward_web_1040x416

Nästa helg är det dags för välgörenhetseventet Style it Forward på Berns. Vi deltar med The Pop Up och jag har för min del valt ut några vackra sidenplagg och kappor som ska säljas till förmån för Hungerprojektet. Eventet pågår 30 november mellan kl 12-16. Ett annorlunda sätt att fira första advent.

Publicerat i Butikshändelser | Etiketter , , , | Lämna en kommentar

Kära Plezuro

Butik Plezuro lägger ner efter sju år. Så här skriver Johanna om beslutet på sin blogg.

”Ja, var ska jag börja. I mer än sju år har jag drivit Plezuro, sju helt fantastiska år fyllda av möten, utmaningar och så mycket glädje. Men en tid har jag kännt att det är dags för nya äventyr i livet och därför bestämde jag för ca två månader sedan att lägga ut lokalen till försäljning. Imorse skrev vi på avtal och vi flyttar ut redan 30 november. Det blev lite snabba puckar, så därför startar vi en total utförsäljning redan imorgon med 50-70 % på allt. Vi kommer även sälja av inredning, smyckesstativ och en del möbler. Jag ska skriva ett längre inlägg om varför jag väljer att stänga, men just nu är det lite för mycket att ordna med…”

Jag har varit med i processen från början och även om jag inte kunnat säga något har jag varit förberedd. Jag stödjer Johanna helt i hennes beslut och det känns både kul och lite sorgligt att jobba de här sista arbetspassen innan butiken stänger för gott den 29 november. Fram tills dess har vi ordinarie öppettider mån-fre 11-18:30. lördag 11-16:30. Jag passar på att rea ute lite äldre modeller. Välkomna in en sista gång !

Publicerat i Butikshändelser | Etiketter | Lämna en kommentar

Hungerprojektet på Berns

The Pop Up, som jag är med och arrangerar, ska delta med en liten butik i välgörenhetsprojektet Style it forward på Berns den 30 november kl 12-16. Jag kommer att donera några favoriter ur kollektionen och alla pengar går oavkortat till Hungerprojektet. Läs mer om Style it forward.

styleitforward_web_1040x416
Publicerat i Butikshändelser | Etiketter , , , , | Lämna en kommentar

Erbjudande på kollektionen i The Pop Up

Nu har vi gått in på sista veckan i The Pop Up i Skrapan och vill ge alla kunder 20% på sina köp fram t o m tisdag då vi stänger kl 18 för att packa ihop. Välkomna in för fina priser på massor av kläder och accessoarer. Jag har 20% på min nya kollektion och 50% på några äldre plagg.

Anna Zander since 1980
Publicerat i Butikshändelser | Etiketter | Lämna en kommentar

Idag öppnade vi i Skrapan

Jag jobbar på Plezuro idag men innan jag kom hit var Regina och jag på plats i Skrapan för att hänga det sista inför öppnandet kl 10. Det blev så fint !

bild-1-5 bild-1-6 bild-2-6 bild-3-4
Publicerat i Butikshändelser | Etiketter , , | Lämna en kommentar

Ny The Popup i Skrapan

Vi har planerat en ny The Popup, en tillfällig butik, som kommer att vara öppen under en månad 1-30 september i gallerian Skrapan på Södermalm i Stockholm. Vi är totalt ca 12 märken och jag kommer att sälja min nya höstkollektion och några klassiker. Vi har en bra butik i mittengången på gatuplan mitt emot Björn Borg och vi håller gallerians öppettider. Måndag-fredag 10-20, lördag 10-18 och söndag 11-18. Det ska bli väldigt kul att ha en butik som är öppen så länge och vi kommer att dela upp dagarna mellan oss så att alla får jobba några dagar var.

Publicerat i Butikshändelser | Etiketter , , , , | Lämna en kommentar

Full fart i popupen !

Igår hade vi mingel på popupen. Det var fint väder, vi serverade bubbel, godis och musik och det kom massor av folk och minglade med oss hela kvällen. Det var en så rolig start på helgen. Förutom försäljning på popupen fick jag under dagen en del beställningar från annat håll. Roligt, roligt, roligt !! Nu är jag riktigt trött efter två intensiva dagar och jag ska gå och lägga mig för att orka med imorgon. Det var så mycket som hände igår att jag inte ens hann ta en bild. Jag har lånat en från Reginas instagram tagen när vi inredde.

skylt_fonster
Publicerat i Butikshändelser | Etiketter , | Lämna en kommentar

Roddat The Popup

the_popup_skylten

Igår var vi på Rörstrandsgatan 28 för att rodda inför vår popup. Vi tog hjälp av några lite längre deltagare för att få upp vår vepa i fönstret. Det kommer att bli så bra och det är kul att vara i en butikslokal som fortfarande har inredningen kvar. Det ser väldigt lätt och fort ut som en riktigt butik. Vi gjorde klart skylten på kvällen och imorgon bitti ska vi förbereda det sista innan vi öppnar kl 11.

Publicerat i Butikshändelser | Etiketter , , | Lämna en kommentar

The Popup-butik !

Snart smäller det ! På torsdag öppnar vi en The Popup-butik och håller öppet över helgen. På torsdag bjuder vi in till mingel från kl 17-21. Anmäl dig på info@thepopup.se. Vi håller till i Plezuro Gallery som ligger på Rörstrandsgatan 28 vid S:t Eriksplan. Det blir en rolig blandning av märken. Jag kommer för egen del att rea ut mitt smårutiga tema och sälja nya sommartoppar i blått och blommig. Välkommen till oss !

the_popup_inbjudan

För att läsa mer om The Popup.

Publicerat i Butikshändelser | Etiketter , , | Lämna en kommentar

Attitude STHLM

attitude

Igår var det Attitude STHLM ute på Kistamässa. Vi deltog med The Pop-up och Regina och Karin och jag jobbade under dagen. Det var kö in till mässan när den öppnade och en jämn ström med folk hela dagen. Öppettiderna idag är 10-18 och vår monter är precis vid entrén.

Publicerat i Butikshändelser | Etiketter , | Lämna en kommentar

The Pop-up på Attitude

Så här ser den officiella inbjudan ut till Attitudes i helgen ut. Vi deltar med The Pop-up och det är vi som grundat konceptet som är med den här gången. Jag kommer att ha med mig några nya blusar som jag syr på i veckan och sedan mina klassiker av sidentoppar och kjolar. Jag har haft så många beställningar att jag inte riktigt hunnit med att sy en massa nytt inför mässan men det är kul och så måste jag prioritera. Idag har jag dessutom varit trött och grinig och på ett fruktansvärt humör. ”Vaknat på fel sida” kände jag direkt när jag gick upp. Nu ska jag gå och sova och hoppas på att tisdag blir bättre. Det kommer att bli en lång vecka så lika bra att vara utvilad.

banner_atitude
Publicerat i Butikshändelser | Etiketter , | Lämna en kommentar

The Pop-up tjejkväll

Jag har precis haft alla tjejer i The Pop-up hemma hos mig på middag och planeringsmöte. Det var så kul att vi alla kunde ses för det var länge sedan nu och snart ska Sofia åka iväg igen för att bo i LA i fem veckor. Vi är ett så bra gäng och vi har verkligen roligt ihop och är ändå lite olika så att vi kompletterar varandra perfekt. Det känns som att vi kan vara oss själva, åtminstone talar/skriver jag för mig själv, och jag hoppas att alla känner så: att vi kan vara oss själva och att det är okej, de vi är är okej.

Nästa gång vi har en The Pop-up ihop blir på Attitudes Sthlm på Kista mässan 7-8 mars. Det blir vi fem som grundat The Pop-up som deltar. Läs mer om oss här.

Publicerat i Butikshändelser | Etiketter , , , | Lämna en kommentar